Welkom op de website van de puli

Op deze site willen wij u graag kennis laten maken met de Puli, een hongaars hondenras. In Hongarije noemen ze de Puli geen hond, maar gewoonweg Puli, dit om aan te geven dat het werkelijk een heel speciale hond is. Mocht u naar aanleiding van de site nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u dit doen bij de feedback pagina. Veel plezier op onze site!

U kunt ons ook altijd bereiken onder telefoon nummer. +31 (0)597-855922


Panni, onze aanstaande moeder?


 

Puli nieuws!


14-10-2010

Help Hongarije!

WWW.HELP-HONGARIJE.EU


07-10-2010

Momenteel hebben wij geen puppy's. Panni is op dit moment loops en zal aankomend weekeind gedekt worden door Hoppa. Hiervoor zijn Hoppa's ogen en heupen natuurlijk gecontroleerd. Zowel zijn ogen als heupen zijn perfect.

We hopen natuurlijk op prachtige pups. Als er puppy's komen zult u het hier lezen.


Voor Sello mogen we weer prachtige showresultaten bijschrijven. Zij heeft op de show in Lingen (Duitsland) het cac, cacib en best of breed gewonnen en is hierdoor definitief internationaal kampioen!


 

 

Via deze weg willen wij u er op wijzen dat er steeds Puli puppy’s op marktplaats aangeboden worden. Om u te behoeden voor een teleurstelling willen wij u het volgende mee geven:
Als u een Puli puppy wilt of interesse heeft informeer dan eerst bij de rasvereniging, vraag altijd naar de stamboom, HD uitslag en ogentest van de ouderdieren, ook de puppy’s moeten met 8 weken op erfelijke oogziektes gecontroleerd worden.
Voor inlichtingen kunt u ook vragen bij
www.kennelclub.nl of bij de rasvereniging
www.vhbinfo.com