WWW.HELP-HONGARIJE.EU

Iedereeen heeft het wel gezien of gehoord op het nieuws; er heeft een vreselijke ramp plaats gevonden in Hongarije. De dam van een basin vol met giftige modder is doorgebroken en de giftige massa heeft zich verspreid over de omgeving. Het leefgebied van vele mensen is verwoest. Maar dat is natuurlijk niet alles. Vele dieren zijn ook overvallen door de giftige rode modder.

Zij hebben hulp nodig en wel snel!

De dierenopvangtehuizen in Hongarije zitten vol en komen handen en materiaal te kort. Wij hebben besloten te helpen en vonden al snel aansluiting van anderen.

Er is contact geweest met het grootste opvangadres in Hongarije en zijn zijn heel blij met alle hulp. De modder veroorzaakt brandwonden en de dieren moeten daarom geschoren worden. Kaal in een buitenkennel is echter niet vol te houden in de koude Hongaarse winters. Ze maken zich grote zorgen.

Door hier te klikken komt u op een website waar u een groot deel van de asieldieren kunt vinden.

Om een idee te geven van wat er allemaal nodig is:

We werken samen met stichting Just More Visual Rescue Hulp aan dieren in het buitenland. Kijk op de website van hen voor foto's, filmpjes en mailtjes.

Er is ook een Help Hongarije Hyves pagina gemaakt voor het goede doel.

 

Financiële steun kunt u geven door geld over te maken naar Stichting Just More Visual Rescue; hulp aan dieren buitenland:

Ing Bank, 4362597 , tnv Stichting JMVR te Rhoon, ovv Noodhulp Hongarije.

Wij allen, Jury & Miranda van JMVR, Toos en Ger van HVD, Margret Kaaijk, Paul Karácsony, alle vrijwilligers in Hongarije en zeer zeker de Dieren, zijn U zeer Dankbaar voor alle steun en hulp die U ons geeft.

Help Hun, a.u.b.